WLN logo Chemievacatures

WLN

WLN

Over WLN

WLN heeft verstand van water

U kunt bij ons terecht voor wateranalyses, wateronderzoek en advies op het vlak van waterbehandeling en waterinstallaties: onafhankelijk, deskundig en praktijkgericht.

Circa 100 enthousiaste medewerkers met brede expertise op het gebied van waterkwaliteit onderzoek en waterbehandeling.

De betrokken expert

WLN ‘de Betrokken Expert’ is een organisatie van professionals met expertise in de gehele waterketen en levert onderscheidende (standaard) diensten voor zowel analyses als advies en maatwerk tegen vaste prijzen. Dit doet WLN op basis van de laatste innovatieve methodes. WLN investeert in kennis en innovatie in samenwerking met kennispartners en vertaalt deze innovaties in nieuwe diensten. WLN is als waterkwaliteitsgeweten sterk verbonden met de twee drinkwaterbedrijven WMD en Waterbedrijf Groningen en biedt ook oplossingen aan klanten waarvoor water van levensbelang is in het primaire proces (o.a. zuivel, food, overheid, zwembaden, zorg, chemie en energie).

Kernbegrippen toekomstige medewerker WLN
WLN heeft de beschikking over een team van circa 100 enthousiaste medewerkers met brede expertise op het gebied van wateranalyse en waterbehandeling. Kernbegrippen voor een toekomstige medewerker zijn: kwaliteitsbewustzijn, verantwoordelijkheid, flexibiliteit, zelfstandigheid en resultaatgerichtheid.
Daarnaast staan dienstverlening, klantgerichtheid en teamgeest hoog in het vaandel.

WLN biedt uitdagende functies met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een dynamische en prettige werkomgeving.

Op het gebied van werving en selectie houdt WLN zich aan de NVP Sollicitatiecode.

Contact Info

Website https://wln.nl/over/werken-bij/

Vacatures bij WLN