Waterschap Scheldestromen logo Chemie-vacatures.nl

Waterschap Scheldestromen

Waterschap Scheldestromen

Middelburg

Over Waterschap Scheldestromen

We zijn er voor de water- en verkeersveiligheid van Zeeuwen en recreanten. Door supersterke dijken te bouwen, het rioolwater zo schoon mogelijk te maken, het water in de sloot op peil te houden en de polderwegen zo veilig mogelijk te houden. Dit is het werk van het waterschap.

Werken bij waterschap Scheldestromen

Word jij ook een waterschapper?

Waterschappers zijn doeners. Met de voeten -soms letterlijk- in de klei. Iedere Zeeuw is dagelijks afhankelijk van ons werk. En onze rol krijgt nog meer impact als je kijkt naar de enorme uitdagingen door klimaatverandering, zoals de zeespiegelstijging en beschikbaarheid van zoetwater. Om Zeeland veilig te houden en het welzijn van haar inwoners te waarborgen, zoeken wij collega’s die mee willen bouwen aan onze prachtige provincie.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij het waterschap komt met prima arbeidsvoorwaarden. Lees hier alles over salaris, vrije dagen, opleidingsmogelijkheden en meer.

Wij vallen onder de cao Werken voor waterschappen. Wil je meer weten over de inhoud van de cao? Bekijk dan de website van de Vereniging werken voor waterschappen.

Vacatures bij Waterschap Scheldestromen