Vitens logo InfraJobBoard

Vitens

Vitens

Arnhem

Over Vitens

Vitens is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. We leveren topkwaliteit drinkwater aan 5,6 miljoen mensen en bedrijven in vijf provincies.

Waterbedrijf van de toekomst

Vitens initieert en coördineert intern en extern vernieuwende grensverleggende initiatieven op het gebied van maatschappij, klant, duurzaamheid en technologie. Zo komen we tot innovatieve samenwerking met stakeholders, industrie, medewerkers en consumenten, wat leidt tot verbetering en verduurzaming van drinkwaterproductie. Zo werken we samen aan het waterbedrijf van de toekomst.

Datagedreven watervoorziening

De ambitie van Vitens is om, gebruikmakend van innovatieve sensortechnologie en open data en modellen, een datagedreven watervoorziening te krijgen. Dit is een betrouwbaar systeem dat altijd precies levert wat nodig is: niet te veel, maar zeker ook niet te weinig. Sensoren meten real-time parameters uit het waterzuiveringsproces. Ook worden er sensoren ingezet om lekken tijdig te detecteren. Grootschalig onderzoek naar sensoren en het inzetten van big data vindt plaats binnen de Vitens Innovation Playground. Daarnaast doet Vitens onderzoek naar revolutionaire waterkwaliteit analysetechnieken zoals DNA fingerprinting.

Wat wil jij winnen met jouw talent?

Een uitdagende baan met maatschappelijke impact: daarvoor kom je bij Vitens. Onze ambitie? Elke druppel duurzaam in 2030! We zetten al onze kennis, kunde, vakmanschap en energie in om dit mogelijk te maken. Ook die van jou. We zoeken daarom de juiste talenten en zorgen dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen om voorop te blijven lopen. Vitens is niet alleen een open, betrokken en innovatief bedrijf dat al tientallen jaren betrouwbaar drinkwater levert, maar ook een deskundig adviseur en samenwerkingspartner.

Op InfraJobBoard.nl vind je de meest actuele vacatures bij Vitens. Solliciteren kan direct bij de werkgever.

Vacatures bij Vitens