PWN logo InfraJobBoard

PWN

Over PWN

Drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder in Noord-Holland

PWN levert drinkwater aan ruim 804.160 huishoudens, bedrijven en instellingen in de provincie Noord-Holland. Onze 1,7 miljoen klanten gebru​iken jaarlijks zo’n 112 miljard ​liter drinkwater. Wij zuiveren oppervlaktewater tot drinkwater, in Andijk, Heemskerk en in het duingebied. ​De Noord-Hollandse duinen zijn onmisbaar in de drinkwatervoorziening. PWN zorgt er als duinbeheerder voor dat de duinen gezond blijven en dat we zuinig zijn op de rijkdom aan flora en fauna in het duin. 45% van al het water van PWN wordt gezuiverd in de Noord-Hollandse duinen. Bovendien dienen de duinen als reservebron.

Onze missie, visie en strategie

Missie

PWN zorgt altijd voor betrouwbaar drinkwater en veerkrachtige natuurgebieden.

Visie

PWN staat voor drinkwater en natuur en zet deze krachtige combinatie in om de leveringszekerheid van ons drinkwater voor onze klanten te borgen en de natuur in onze duinen te laten floreren. Dit doen we tegen een verantwoorde kostprijs en voor tevreden klanten.

Strategie

We willen onze missie en visie invullen op een duurzame wijze en samen met onze omgeving en partners. Doordat we procesgericht werken en slim gebruik maken van data en nieuwe technologie werken we efficiënter samen en nemen we slagvaardiger besluiten. We investeren in de kennis en kunde van de PWN-medewerkers. Dit maakt PWN voor huidige en nieuwe PWN’ers een inspirerende en aantrekkelijke werkgever.

Haal alles uit het water

Kom werken bij het leukste water- en natuurbedrijf van Nederland!

Pas jij bij ons?

We zijn een boeiend bedrijf met grote uitdagingen. En nog grotere ambities. Om die waar te maken zoeken we talentvolle bijzondere mensen. Mensen die bij ons passen. Omdat ze, net als wij, alles willen halen uit wat water en natuur te bieden hebben. Hieronder vind je een checklist om te zien of jij ook bij ons past.

Je past perfect bij ons!

Je wilt werken bij een organisatie waar geen dag hetzelfde is. Die continu in beweging is door de vele uitdagingen. Je houdt van vrijheid en verantwoordelijkheid en ziet dat als kans om jezelf te blijven overtreffen. Je zet je graag in voor water en natuur, en wil een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven.

PWN is niets voor jou

Je bent niet dol op verrassingen, en weet graag van tevoren hoe je dag eruit ziet. Je bent eigenlijk al zo’n beetje uitontwikkeld. En je hebt het idee dat je eigenlijk alles al wel weet. Je vindt duurzaam stiekem een beetje overschat. Wat heeft het voor zin als ze in de rest van de wereld ook niks aan het milieu doen?

Contact Info

Website https://werkenbij.pwn.nl/

Vacatures bij PWN