Het Waterlaboratorium logo Chemie-vacatures.nl

Het Waterlaboratorium

Het Waterlaboratorium

Haarlem

Over Het Waterlaboratorium

Het Waterlaboratorium haalt de waarheid uit water

Deze claim is ons DNA. Dagelijks werken bij Het Waterlaboratorium ruim honderd enthousiaste personen om die claim steeds weer waar te maken. Ons verbindt vier kernwaarden: deskundig, vooruitstrevend, verbindend en trots. En wij werken snel, grondig en streven altijd naar in de praktijk toepasbare resultaten. Zo willen wij de autoriteit in (drink)waterkwaliteit zijn.

Deskundig
Onpartijdig adviseren vanuit gedegen expertise

Expertise en kwaliteit zitten breed in onze organisatie. Geavanceerde monstername- of analysemethoden, moleculaire microbiologische technieken, het aantonen en identificeren van onbekende stoffen en de toxicologische beoordeling ervan: voor alle deze en andere onderwerpen stellen onze medewerkers hun expertise op chemisch, biologisch en toxicologisch gebied ter beschikking. En wij zijn onpartijdig, punt!

Vooruitstrevend
Altijd een stap voor

Het drinkwater in Nederland behoort tot het beste van de wereld. Aan de top blijven is een uitdaging. En nieuwe uitdagingen, zoals microplastics in water en onbekende stoffen uit industriële processen, gaan we graag aan. Daarbij kiezen we voor de nieuwste technische mogelijkheden en onderzoeksmethoden, zoals non-target screening, moleculaire technieken of data-science. We springen snel en flexibel op uw praktijkvragen in.

Verbindend
Samen meer en betere resultaten

Hoe beter wij u en uw processen kennen, hoe beter wij u kunnen ondersteunen. Daarom willen wij altijd nauw met u samenwerken waarbij we onderzoeks- en analyseresultaten vertalen naar uw praktijksituatie. Ook werken wij samen met andere partijen in de watersector, zoals universiteiten en kennisinstellingen, om praktijkproblemen snel en efficiënt aan te kunnen pakken.

Trots
Trots op onze bijdragen. Kan aanstekelijk werken

Wij zijn trots op wie wij zijn, op wat wij hebben bereikt en op onze status als autoriteit in (drink-)waterkwaliteit. Als u met ons samenwerkt, loopt u het risico die trots te voelen. Onze medewerkers zijn betrokken bij hun werk en bij uw vraagstukken. De open en positieve werkhouding creëert een positieve sfeer. Zo is het een genoegen om hier te werken.

Vacatures bij Het Waterlaboratorium

Met ongeveer 120 collega’s voeren wij zowel routine-analyses als research uit. Dit kan alleen door een goed team van vaste collega’s en studenten. Daarom zijn we altijd op zoek naar talent. Daarnaast willen we als organisatie groeien. Werken met de beste mensen en werken we met de nieuwste technieken.

Vacatures bij Het Waterlaboratorium