Gemeente Zaanstad logo infrajobboard

Gemeente Zaanstad

Gemeente Zaanstad

Zaanstad

Over Gemeente Zaanstad

Ondernemen en pionieren zit in het Zaanse DNA

We streven ernaar om iedere dag een beetje beter te worden en leggen de lat hoog. We hebben grote ambities voor de groei van de stad, het functioneren van onze organisatie, het welzijn van onze inwoners en het milieu. Zaanstad is een lerende organisatie. We staan stil bij onze successen, maar ook bij onze verbeterpunten. We staan daarbij open voor innovatieve initiatieven en een slimme, slagvaardige, praktische aanpak.

Kansen pakken 

In Zaanstad liggen de kansen voor het oprapen. Kansen om te groeien, te ondernemen, te bouwen en te vernieuwen. Niet alleen kansen voor de stad, maar ook voor jou! Bij ons zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, verder te ontwikkelen, door te groeien of op andere manieren je kansen te pakken. Persoonlijke ontwikkeling en leren staat centraal binnen onze organisatie. Zaanstad daagt je uit. Om het beste uit jezelf te halen. Om breder, verder en groter te denken. Om je vleugels uit te slaan. Pak jij jouw kans bij Zaanstad?

De ideale schaalgrootte

Met ruim 1.400 medewerkers zetten wij ons in voor voor 160.000 inwoners. Zaanstad heeft de ideale schaalgrootte: Groot genoeg voor een interessant en uitdagend takenpakket, maar compact genoeg om input te kunnen leveren en het verschil te maken. Onze cultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Je zit al snel aan tafel met degenen die de beslissingen nemen. Je mag hier echt wat doen! Als je hier met een onderwerp aan de slag gaat, dan is het ook echt van jou. Je krijgt bij Zaanstad veel ruimte en verantwoordelijkheid.

Werk dat er toe doet 

Als je werkt bij Zaanstad draag je bij aan het maatschappelijk belang. Jouw werk doet er dus toe. Zaanstad ligt niet alleen centraal (op maar 12 treinminuten van Amsterdam CS), maar Zaanstad staat ook centraal. Bij alles wat we doen. Wij zetten ons optimaal in voor onze stad, de inwoners, ondernemingen, instanties en bezoekers. De Zaanse opgaven staan daarbij altijd centraal. Je doet zinvol werk en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van het woon- leef of werkklimaat van onze gemeente.

Samen naar de toekomst 

We moeten kunnen leren; leren van de mensen, van de oplossingen. Er is geen fout, er is alleen beter. Dat betekent dat de medewerkers die bij ons werken het lef hebben om onorthodoxe keuzes te maken en nieuwe wegen te bewandelen, omdat de ontwikkelingen van de stad dit soms vragen. Medewerkers vertrouwen op de deskundigheid van zichzelf en anderen én verdienen en behouden het vertrouwen van anderen. Medewerkers krijgen de ruimte om mee te werken aan de stad die we willen zijn en juist voor die bijdrage wordt waardering uitgesproken.

Authentiek Zaanstad

Geen stad is zoals Zaanstad. Zaanstad is Holland op z’n best. De plek waar moderne architectuur en historisch erfgoed in harmonie samenkomen. Waar mensen uit alle windstreken samen wonen, werken en zijn.

De Zaanse Schans en het vernieuwde centrum van Zaanstad zijn unieke bezienswaardigheden.
Jaarlijks weten miljoenen toeristen uit de hele wereld de weg naar onze stad te vinden.

Ondernemend en innovatief

Dat juist hier de Europese industrie begon is geen toeval. Zaankanters zijn van nature ondernemend en innovatief.
De molens van de Zaanse Schans zijn de monumenten van het oudste industriegebied van Europa.
Zaanstad is de bakermat van tientallen succesvolle Nederlandse bedrijven, van Albert Heijn tot Duyvis, van Bruynzeel tot Verkade. Nog steeds bruist Zaanstad van de bedrijvigheid en ondernemerslust.

In Zaanstad liggen de kansen voor het oprapen.

De meest actuele vacatures van Gemeente Zaanstad vind je op InfraJobBoard.nl. Solliciteren kan direct bij de werkgever.

Contact Info

Website https://werkenbij.zaanstad.nl/

Vacatures bij Gemeente Zaanstad