Dunea logo InfraJobBoard

Dunea

Dunea

Zoetermeer

Over Dunea

Werk dat er echt toe doet!

Bij Dunea werk je aan een product dat er toe doet. Goed en betrouwbaar drinkwater produceren in harmonie met de natuur. Toekomstige uitdagingen gaan wij in vertrouwen met elkaar aan. Als professional werk jij mee aan dit succes. Hierbij is ruimte voor je eigen deskundigheid en persoonlijke groei.

Bekijk onze openstaande vacatures via onderstaande knop. Zie je hier geen geschikte vacature maar wil je toch graag op de hoogte blijven? Volg ons dan op LinkedIn.

Bij Dunea werken we met zo’n 530 collega’s aan lekker en betrouwbaar drinkwater voor bijna 1,4 miljoen klanten in het westelijk deel van Zuid-Holland. Water dat wordt geleverd vanuit prachtige duingebieden tussen Monster en Katwijk. Wij werken procesgericht en dat zie je terug in hoe de organisatie is ingericht: verdeeld in processen en domeinen.

We zijn op basis van de volgende hoofdprocessen opgebouwd:

  • Klanten bedienen
  • Asset management
  • Beheren assets
  • Bedrijfsvoering
  • Meter to cash

Arbeidsvoorwaarden

Dunea biedt prima arbeidsvoorwaarden. Zo kun je voor een deel zelf samenstellen wat er op dit moment het beste bij jouw situatie past.

Arbeidsvoorwaarden | Dunea Duin & Water

Waterbloeiers

Start je carrière met ons talentenprogramma

Technische studie (bijna) afgerond en op zoek naar een vliegende start van jouw carrière? Kies voor het talentenprogramma van Dunea! Bij ons kun je je multidisciplinair ontwikkelen op het vlak van assetmanagement, projecten en bedrijfsvoering.

Werk bij ons doet ertoe. Ruim 1,3 miljoen consumenten en bedrijven in Zuid-Holland-West zijn afhankelijk van Dunea voor hun drinkwater uit de kraan. Die maken we in harmonie met waardevolle natuurgebieden, waar mensen zich graag komen ontspannen en opladen. Kortom: werk in het hart van de maatschappij.

Waterbloeiers (dunea.nl)

De organisatie

Dunea produceert en levert aan circa 1,3 miljoen klanten lekker en betrouwbaar drinkwater in het westelijk deel van Zuid-Holland. Wij ontvangen jaarlijks 1 miljoen recreanten in de duinen tussen Monster en Katwijk. We beheren deze prachtige natuur en beschermen de drinkwaterwinning. Dat doen we al ruim 140 jaar. Schoon drinkwater, rust en ruimte in de Randstad vormen de basis voor een goed leven. We zijn altijd op zoek naar (nieuwe) oplossingen en mogelijkheden voor drinkwater en natuur.

Dunea, expert in duin en water

Natuurlijk vertellen we graag wie we zijn en wat we doen, maar we willen het ook graag laten zien. U kunt hier onze bedrijfsfilm bekijken.

Vacatures bij Dunea