Arcadis logo Chemievacatures

Arcadis

Over Arcadis

Over Arcadis

Arcadis is een toonaangevende internationale organisatie die ontwerp-, engineering- en adviesdiensten levert voor een duurzame gebouwde en natuurlijke omgeving. Met meer dan 36.000 mensen in ruim 70 landen zetten we ons in om de leefomgeving over de hele wereld te verbeteren.

ARCADIS is een Nederlandse advies- en ingenieursonderneming. Het internationaal hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en de Nederlandse hoofdzetel in Arnhem. Het bedrijf is wereldwijd actief op het gebied van infrastructuur, gebouwde omgeving, water en milieu.

Waar we voor staan

Met duurzaamheid als kernpunt bij alles wat wij doen, streven wij naar een maximale impact om de kwaliteit van leven te verbeteren. De oplossingen die we ontwikkelen zijn gericht op belangrijke maatschappelijke uitdagingen rondom veerkracht, plaatsen en mobiliteit. Door gebruik te maken van data en technologie hebben we de mogelijkheden en diensten om te voldoen aan de eisen van de klant, gedreven door wereldwijde trends zoals verstedelijking, klimaatverandering, digitalisering, veranderende verwachtingen van belanghebbenden en mogelijk onvoorziene gebeurtenissen.

 

Vacatures bij Arcadis