Air Liquide logo Chemie-vacatures.nl

Air Liquide

Air Liquide

Over Air Liquide

Over ons

Als wereldleider op het gebied van gassen, technologieën, en diensten voor de industrie en de gezondheidszorg, helpen wij onze klanten de unieke mogelijkheden van gastechnologie optimaal te benutten.

Wij ondersteunen onze klanten vanaf de eerste behoefteanalyse tot de implementatie van de installatie en het onderhoud van de oplossing. Wij bieden ook een breed scala van diensten en opleidingen aan.

Air Liquide in de Benelux

Wij helpen onze klanten de unieke mogelijkheden van de gastechnologie optimaal te benutten. Van de initiële behoeftenanalyse, het testen, de installatie en de opleiding, tot een optimaal geïntegreerd proces. Wij bieden ook een reeks diensten aan, waaronder service en onderhoud, die op de behoeften van onze klanten zijn afgestemd.

Air Liquide in de Benelux (België, Nederland, Luxemburg) en de wereldgroep

Air Liquide Benelux omvat dochterondernemingen die actief zijn op het gebied van de productie, distributie en het op de markt brengen van industriële en medische gassen, technologieën en diensten van de Air Liquide Groep.
Air Liquide, dat in 1906 in België en in 1913 in Nederland werd opgericht, exploiteert 28 industriële vestigingen in de Benelux.

De Groep heeft nu meer dan 1.200 mensen in dienst voor alle activiteiten en levert aan meer dan 116.000 klanten en patiënten.

De Large Industries business van Air Liquide Benelux exploiteert een pijpleidingennetwerk van 2.345 kilometer dat industriële bekkens bedient van Bergen tot Rotterdam.

Air Liquide Benelux maakt deel uit van de wereldwijde groep Air Liquide. Air Liquide, wereldleider in gassen, technologieën en diensten voor industrie en gezondheid, is aanwezig in 75 landen met ongeveer 66.400 werknemers bedient de Groep meer dan 3,8 miljoen klanten en patiënten. Air Liquide heeft de ambitie om een leider te zijn in haar industrie, om goed te presteren op lange termijn en bij te dragen tot een meer

Contact Info

Website https://nl.airliquide.com/

Vacatures bij Air Liquide